Špatné zkušenosti s kvalitou práce zedníka Ivana Baka

18.01.2023 22:22
Zedník Ivan Bako z Ostravy Michálkovic dostal zaplaceno za zakázku padesát tisíc korun a ještě dostal navíc odměnu 1500,-Kč. I přes původní příslib však některé práce nedokončil, např. dokončení vyspárování dlažeb v předsíni, obkladů v koupelně, a nevystavil ani písemnou fakturu. Přestože část práce provedl v požadované kvalitě, některé jeho další nedostatky, pomineme-li nesplnění slibů, mohou svědčit o jeho neodbornosti (viz např. praskliny a odlepení obkladů od zdi, neesteticky působící 2 cm široká vrstva lepidla pod obklady) a nedbalosti ( viz křivě položená dlažba, prasklý roh obkladu v koupelně u okna atd.).
Co si myslet o člověku, který na jedné straně nestíhá řádně dokončit práci, neplní sliby, nereaguje na výzvy zákazníka, na druhé straně se zmocní klíčů od bytu příbuzného od zákazníka,  vnikne neoprávněně do cizího bytu a "šmejdí" v cizím bytě i po zahradě zákazníka. A aby to nestačilo, začne posílat manželce zákazníka formou SMS svůj holý zadek v tangách, který pak po odhalení zřejmě ze strachu zapře, že není jeho. Vrcholem zvrácenosti pak je, když  daruje zákaznici umělý penis.
Možná proto pak vznikají u některých řemeslníků závažné nedostatky v odvedené práci, kteří pak po odhalení ze strachu přestanou komunikovat nebo začnou zákazníkovi ještě nesmyslně a vulgárně vyhrožovat. Podle níže uvedených snímků může návštěvník našich stránek i bez znalce z oboru sám posoudit kvalitu odvedné práce a neserióznost zedníka Ivana Baka. A to zdaleka není všechno....
Máte-li podobné zkušenosti, podělte se s námi a napište nám. Pomůžete tím možná potenciálním novým zákazníkům před podvodným a neseriózním jednáním některých "šmejdů", jak je pojmenoval v příspěvku jeden příznivce našich stránek.
 

Výpis závad a nedostatků s vyobrazením na přiložených fotografiích

 -křivé ukončení navazující dlažby, praskliny a uvolnění obkladů po celé délce stěny (225 cm), prasklý roh obkladů a neukončené vyspárování kolem okenního rámu, neukončené rohy soklu, nedokončené vyspárování obkladů, nepřesné spárování a špatně vyříznutá díra pro krabici vypínače, nerovné navázání přechodu dlažby mezi místnostmi, nedokončené vyspárování kolem potrubí,různá tloušťka mezery mezi obklady. Netěsnosti ve sprchovém koutu.

 

Na vědomí : Český  katalog firem, Úmob Ostrava- Michálkovice

 

    

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode